En extremt produktiv morgon

Vad hände denna morgonen?
Trodde jag skulle vara helt död då Astrid var uppe halva natten och kämpade med feber, nästäppa och hosta.
Men när August vaknade klockan 6, strök mig över kinden, sjöng “you are my sunshine” och berättade att han ville äta frukost med mamma fast solen inte var uppe – kände jag mig superpigg och helt överlycklig. Älskade kärleksfulla unge ❤
Så vi åt frukost, jag fixade med disken, vi pratade om vädret och årstider och sedan dess har jag även hunnit med att dammsuga huset, tvätta och vika in 3 maskiner, lagat lunch till August som han ska ha med till skolan, rensa ut kylen, förbereda & frysa in smoothiepåsar till veckan, jobba, skicka iväg en massa mail, skrivas lite med vänner jag saknar och.. AHH.. klockan är inte ens 9????
Hej produktiv morgon.
Kommer väl falla platt runt lunch, hehe.

Hoppas ni har en fin måndagsmorgon!
Jag ska kramas med min lilla sjukling och fortsätta jobbandet.Screen Shot 2016-04-04 at 9.04.01 AM

PS. Ni som är sugna på hejhejvardag  fast på ENGELSKA – Följ @hellolifepuzzle på instagram!

OBS! Förlåt över sugigt att ni behöver fylla i namn/address varje gång ni kommenterar. Har ingen aning om hur man ändrar.. och lovar att kika på blogkeen och hur jag lägger till mig där. Vet att noll komma noll hänt med design och allt. Men jag orkar inte. Det finns inte tid/jag prioriterar inte det när jag har lite tid. För mycket i livet liksom och jag njuter av att sätta vänner och familj först ❤

Advertisements

2 thoughts on “En extremt produktiv morgon

  1. Jag bara kände när jag läste nu att jag måste kommentera! Tycker inte du på något vis behöver be om ursäkt för att du inte kan/hinner/vill/osv prioriterar bloggen och dess utseende. Vi som ska vara tacksamma över att du ens delar med dig av ditt liv till oss, vilket inte på några sätt alls är en självklarhet 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s