Happy Monday!

Hej Måndag!

Vi började dagen i småpanik då vi inte hade marinara sauce till August lunch och jag som hade haft sovmorgon fick slänga på mig yogabralla, spänna fast kidsen i bilen och åka till affären.
Det är nämligen såhär – Vi packar August lunch 2-3 dagar i veckan, när det är mat han absolut inte äter av (potatis i alla former, köttfärslimpa etc) och då får han välja själv vad han känner för. Ofta vill han välja något som är likt vännernas mat och idag skulle dom äta pasta alfredo. Då ville han ha pasta med marinara sauce. Vi har ALLTID det hemma (3-4 burkar minst!), men jag måste glömt köpa på länge.
Sååååå då slängde vi oss iväg och jag var så stressad pga trafik och helt yr pga. nyss vaknat och ej druckit kaffe. Men allt gick SÅ BRA. Barnen ba njöt av att flänga iväg, trafiken var inte farlig alls och vi lyckades sno åt oss sista burken sås plus jag hade tid över att roffa åt mig största latten som finns på Starbucks med extra shots.

Nu har jag jobbat en sväng, Astrid ska stoppas ner i vagnen, Mally ska promeneras och jag ska lyssna på någon podd.IMG_9711
Älskar denna suddiga mobilbilden så mycket ❤ Min familj. Så svårt att greppa emellanåt, att jag är så lyckligt lottad att ha dessa i mitt liv, varje himla dag.

Advertisements

4 thoughts on “Happy Monday!

  1. Hej. Skulle du kunna skriva om hur det var att träffa din mans föräldrar för första gången och hur det var? Och typ lite vad du har för relation till dem idag? Typ helt ok svärföräldrar relation eller om det är mera “står ut med varandra”? Och kanske hur det var när din man träffade dina föräldrar? Anledningen till att jag undrar är att jag själv dragit på att träffa min killes föräldrar i månader, helt enkelt för att jag inte känner mig bekväm i såna situationer… Och jag känner mig hemsk pga det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s