Måndag

Haha, skrev först Månday.
Tydligen irriterande för somliga att det tappas lite svenska när en bott utomlands i.. 8 år?

Vi har iallafall en väldigt härlig måndag här i Nashville.
Nästan 30 grader, en sval bris, jag har städat huset, tvättat, jobbat, gått promenad – verkligen varit produktiv utan att det känts jobbigt.
SÅ SKÖNT. Älskar dagar som denna!

Ska fortsätta jobba på nu när energin är på topp och om ett par timmar hämtar jag och Astrid August på skolan.
TJOHO!

Puss på er och hoppas er måndag är superhärlig!IMG_9877
Har fortfarande inte fotat ett endaste kort.. så vi får fortsätta med gamla instagrambilder. Så kan det gå!

Advertisements

12 thoughts on “Måndag

  1. Men vad härlig med sådan energi! Här är kl 20.30 just nu och jag önskar jag hade fått mera gjort än vad jag lyckats med, men what to do får väl hoppas på mer motivation till imorgon haha! 🙂

  2. hehe jag kör på lite svengelska jag med ibland, efter 4 år utomlands. det händer – inget att störa sig på. däremot kan jag störa mig på svenskar som kommer hem efter en semester i usa eller kortare vistelse och liksom inte hittar ord och bryter på amerikanska haha.

  3. Tänkte fråga om språket för ett tag sen. Jag har inte märkt att du tappat svenskan, märker du det själv? Hur isf? Vilket språk tänker/drömmer du på? Jag själv började typ prata dalmål efter två dagars umgänge med folk från Falun 😂.
    Kul med systerbesök! Förstår att du längtar!!

    • Det går ju snabbare för somliga tror jag! 🙂 Jag känner folk som börjar prata ny dialekt så fort dom sätter foten i ett nytt län, haha. Älskar det! För mig tog det nog.. 8 månader eller så! 🙂 Alltså med engelskan. Ny dialekt har jag nog aldrig fått faktiskt. Kul ämne!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s