Here we go again

Nu hostar Astrid sådär hemskt så hon inte kan sova igen.. Alltsåå….. Zzzz..
Så jävla tråkigt!
Så himla underlig morgon också, för Astrid somnade vi vagnen vid klockan 9 när jag gick promenad med henne och August hade somnat i bilen till skolan (????). Båda ba tvärslocknade vid 9. Så trötta! Lilla krakarna ❤
Hoppas inte det är feber och hela tjotaballetten på ingång.
Hur som haver. Jag och Astrid försöker göra det bästa av denna host-dagen och har lekt playdoh ute på en filt och när hon tröttnade på det hällde jag upp vatten i lite bunkar och då var hon så nöjd igen.
30 grader är det här!! Så vi sitter i skuggan, njuter av en svalkande bris och ba NJUUUUTER.
Sen åt vi quorn-nuggets och mac n cheese till lunch, tog oss en nutella-sked till efterätt och nu hänger vi i soffan.
Jag ska fortsätta jobba och ahh.. det är nog allt som händer här idag.

Hörrni. Alla ni underbara människor som frågar frågor ang. vad man ska göra i Nashville/New York/USA etc. Jag kan verkligen inte svara med en hel res-guide. Till 95% svarar jag (FÖRLÅT ibland glöms ett mail av!!) så gott jag kan och med den tid jag har (Har EJ 30 minuter till övers för dessa mail..) och det kanske inte blir så mycket/så långt. Men ni får inte bli arga när ni känner att det inte var mycket nog/att jag inte vet något om staden ni ska besöka/vart NI vill äta osv osv osv..
Jag kan säga att till 90% av alla mail (får MINST 5 i veckan) så svarar kanske.. 1 person tillbaka och säger TACK för alla tips. Så jag har tappat stingen lite att svara långt och utförligt för jag får väldigt sällan ett endaste tack tillbaka för den tiden jag lagt ner att försöka berätta om kul ställen, shopping och mat. För jag VILL hjälpa er, såklart.

Oj nu kanske jag svamlar lite, men jag hoppas verkligen ni förstår.
Jag jobbar nästan heltid, är hemma 100% med ett barn, har ett annat på skola 6 timmar om dagen och min man jobbar mycket mer än heltid. Det finns inte tid.
Bli inte arg, OKEJ?
TACK. PUSS. VI HÖRS!IMG_0022
Ps. SJUKT GOD GLASS!!

Advertisements

17 thoughts on “Here we go again

 1. Nu har ju inte jag mailat dej om det, dock mailade jag för längesen om hudvård och fick ett jättebra svar och tackade så mkt för det också :-)) Jo, jag tänkte att du kanske kan göra ett Nashville-inlägg med tips så kan man läsa det 🙂
  Hoppas hostan gav med sig för lilltjejen!
  Kram!

 2. Åååh, såå avis på glassen! Längtar tills den kommer till Sverige(lär ta åååår men åååh, längtar ändå :))

 3. Går det inte att göra flikar eller liknande i bloggen för isf kan du ju göra en med dina bästa tips till Nashville/new york/USA dit du kan hänvisa de som ber om tips. Bara en tanke. Tack för en härlig blogg! Kram

 4. Hej Jenny!
  Har du kategori flikar på din blogg eller är jag bara pinsamt blind?
  Där skulle du isåfall kunna ha dina mest populära ämnen så en hittar lätt och smidigt.
  Krya på Astrid!
  Kramar Madeleine

 5. Den glassen! Längtar!

  Och skäms lite, frågade i efter Nashville-tips, men kom sen på att du nog skrivit något. Skrev in i sökrutan och “tada!”. Så planen är att vi snart ska åka dit. Men no worries, ska inte be om playdate 😉

   • Haha. Men Gud, klart en inte får bli arg. Vore ju sjukt konstigt, säger ju själv nej till massa saker pga tidsbrist. Men tänker att det känns onödigt att “stressa” dig med en fråga om något du troligtvis inte har tid med 🙂 Plus gissar att vi kommer ha späckat schema den dag det blir av att åka dit.

 6. Alltså kan du inte, för ett effektivisera situationen, bara ha en “Nashvilleresenärrubrik” på bloggen? Då kan du ju referera alla intresserade dit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s