Hej vad det går!

Äntligen sitter jag ner på rumpan här hemma!
Min tanke var att vakna tidigt, trots att det var min sovmorgon, för morgonen var väldigt stressig här hemma. Tänkte göra mig iordning i lugn och ro samt jobba en sväng. Men så somnade jag om när jag läste mail och vaknade nästan 2 timmar senare med feber. Fy fan.
Så det blev fullt ös från den sekunden.
Jag skulle köra August till skolan och sen vidare till min frisör. Andrew hade Astrid hemma då huset blev städat och vi hade bokat tid att få vårt tak fixat (HATAR DESSA OVÄNTADE HUS-UTGIFTERNA!!!!!) & sen skulle vi mötas för barnbyte, jag skulle arbeta en sväng från bilen medan Astrid sov och sedan hämta August tidigt från skolan.
Såååå NUU är jag hemma – äntligen!
Taket är fixat, tack och lov, trots att jag hatar utgiften med hela mitt hjärta, hehe.
Och huset är städat, vi har köpt nya sängkläder som är SåÅÅÅÅåÅåååå fina och EKO.
PLUS jag har ny skön frilla.
Jag har även jobbat bra samt hunnit boka både tvätt av våra heltäckningsmattor, djuprengöring av kakel i badrum och tvättstuga och lyckats fixa en hemstäd åt min underbara vän som så hemskt tragiskt förlorade sin älskade man för några veckor sedan.
Så det gjorde väl inte så mycket med flänget. Livet är bra.

Nu ska vi bara bita tag i det sura äpplet att vår spis nästan lagt av och njuta av den utgiften…… BRÖÖÖL.

Nä men hörrni, jag är helt uppe i varv, haha.
Jag är glad, lite sur, lite trött, väldigt tacksam och lite stressad.
Det får man väl vara?
Även om det är fredag och livet är fint?

PUSSIMG_0363IMG_0359

Advertisements

One thought on “Hej vad det går!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s