Ska vi säga hejdå?

Hörrni.
Jag mår så bra. Jag mår så innibomben BRA av att inte måla ut mitt liv på internet längre. Jag mår så bra av att inte öppet skriva om mina åsikter och få kritik över hur jag tänker och funderar.
Jag mår SÅ HIMLA BRA.
I 8 år har jag bloggat nästintill varje dag och nu har jag nog tröttnat helt.
Kanske behöver jag en rejäl paus, kanske kommer jag sluta blogga forever and always.
Jag har slutat läsa bloggar, har slutat BRY mig så jäkla mycket om hur andra lever förutom jag själv och mina nära, slutat stressa över instagram och svara på kommentarer och fota hela dagarna. DET ÄR SÅ SKÖÖÖÖÖNT. Jag känner mig helt befriad.
Att sluta blogga som toppbloggare var mitt bästa beslut EVER för det åt upp mig innifrån. Gräsligt var det. Bloggvärlden är väldigt… intressant och ledsam? Det finns så mycket skit och så mycket HETS. Orkar inte med det. Det är inte så jag vill leva.
Så kanske vi ska säga hejdå?

Jag funderar lite till och fortsätter njuta av livet HÄR och nu ❤

PS. Saknar givetvis kontakten med er och om jag skulle sluta, skulle jag sakna er något otroligt! Ni är helt underbara!

Advertisements

26 thoughts on “Ska vi säga hejdå?

 1. Hej

  Jag är helt inne på samma spår som du, dock bloggar jag inte…., men jag har “sagt upp” mig från Instagram och FB och läser bara två bloggar. Och visst mår man så mkt bättre av att inte hänga på sociala medier?!
  Det är en sådan befrielse att slippa det. Jag har tröttnat så på det, så jag kan tänka mig hur du känner dig som är ännu mer inne i den sociala cirkusen.
  Lycka till med allt!!
  Puss och kram hela dan

 2. Är nog bäst att sluta om du känner så! Det har märkts i din blogg att du tappat gnistan. Bloggen har ju ändå gett dig en hel del. Det är väl genom den du fått ditt jobb och alla samarbeten?! Nu när den delen av ditt liv landat finns det kanske inte plats för de som en gång läste här.
  En blogg ska man ju ha för sin egen skull, inte för andras. Inlägg ska inte kännas påtvingade på något sätt. När det känns så är det dags att kasta in handduken.

 3. Jag är dålig på att kommentera annars, men måste bara säga att jag förstår precis vad du menar och känner. Så jag tänker ju egentligen att du borde sluta! Men jag skulle sakna de små inblickarna i ert liv, ni är så gölliga och verkar så härliga. Plus att det är extra spännande just för att ni bor i USA. Även om vardagen liknar vår är det ändå kul att se hur saker fungerar där borta. Det är liksom lite som att följa en serie?
  Blabla.. Gå på magkänslan och gör det som är rätt för dig! Men saknad, det skulle du bli. (:

 4. Det låter som att det är ett bra beslut. Man ska göra sånt man mår bra av! Har på sätt och vis redan saknat din blogg sedan en tid då det märks att du tappat intresset, och har väntat på det här inlägget från dig.. Gör det du mår bra av, njut av jobbet som du uppenbarligen trivs bra med, och häng med din fina familj utan att tänka på sociala medier! 🙂

 5. Åh, vilket bitterljuvt inlägg. Samtidigt som man verkligen vill önska dig all lycka och välmående, så kliver egoismen in och ba “nähäru, mig ska du inte lämna i sticket!”.
  Kan vi inte kompromissa om att du i alla fall kan uppdatera någon gång ibland på instagram, så att du inte HELT försvinner för oss? 😦

 6. Tycker att du har en så härlig blogg som är väldigt kul att följa, men såklart ska det kännas bra för dig och inte dränera dig. Man ska finnas utanför internet i första hand.

  Lycka till hur du än beslutar & tusen miljoner tack för alla inlägg hittills 🙂

 7. Hej Jenny!
  Jag förstår dig till fullo… Jag följde massor av bloggar förr, och ville gärna uppdatera min blogg någon gång om dagen. Men sen kände jag att neeee, jag blev bara så stressad av allting. Så nu följer jag 5 bloggar (du är en av dom) och skriver inte ofta i min blogg. Att dra ner på mitt smartphone användare har varit super skönt och avslappnade.
  Vi borde leva våra liv på riktigt!
  Jag kommer sakna dig massor då jag har följt dig i flera år. Men det märks på din blogg att du inte tycker detta är kul längre, och då blir det inget bra ändå.
  Vad du än gör så gör det för din skull..
  Massa kramar till dig COOLA kvinna!

 8. Åh. Vad skönt för dig! Jag har bara följt dig senaste året men blir mycket glad av att höra att du mår bra! Så underbart att få känna så! Lycka till, kommer såklart sakna att läsa om dina dagar. Kram

 9. Så klokt! Jag slutade med Facebook för sex år sedan, har inga andra sociala medier heller. Så himla skönt! Direkt när jag slutat med FB så visste jag inte varför jag skulle knäppa kort om jag inte kunde dela dem någonstans…. Sjukt! Numera tar jag bilder för min skull, mms:ar till mina nära och kära! Och du… Man klarar sig utan att veta vad min gamla klasskompis (för 30 år sedan) äter till middag ikväll!!
  Med detta sagt så kommer jag ändå sakna dig. Kram och tack!

 10. Gör precis som du känner! Varit fint att följa men förstår såklart om du känner dig klar. Säg gärna till om du bestämmer sig för att lägga ner så man kan ta bort din blogg ifrån läslistan! ☺

 11. Det känns som vi redan sagt hej då. Bloggen har gått på sparlåga och det har märkts att du “tröttnat” lite. Du ska göra det som känns rätt för dig, är det att sluta blogga så gör det.. Du och din familj är det viktigaste du har. ♡ Men som någon annan skrev: skriv gärna någon kommentar på Instagram ibland. För vi kommer sakna att kika in här. 🙂

 12. Jag blir så himla glad av att läsa om hur bra du mår! Kör på dit känslan leder dig. Det har varit en ynnest att få följa dig och din familj.

  Kram.

 13. Jag kommenterar typ aldrig, men känner att jag måste nu.
  Valet är helt upp till dig. Jag kommer att sakna att läsa din blogg, lika mycket som jag saknar din och bettys blogg.
  Jag har läst din blogg i flera år ny. Men familjen och livet är det viktigaste, och bara du vet vad som är bäst för er. Ha det då bra 🙂

 14. Ja men klart att du inte ska blogga om du känner dig stressad över det. Det viktigaste är ju hur du och din fina familj mår.
  Även om vi kommer att sakna dig så ska du klart göra det du o familjen mår bäst av
  Stor kram från Maria i Skåne ❤

 15. Instämmer med alla föregående kommentarer: du ska göra det som känns rätt för dig, ingen annan. Det har varit superkul att följa dig, dels eftersom vi har gemensamma bekanta och dels eftersom du i stort sett lever ett drömliv enligt mig, och om du slutar skulle det kännas som om nåt saknades. Men du ska bara bry dig om dig och de dina, inte alla oss “okända”. Massa kramar ❤

 16. Jag förstår hur du tänker:-) Slutade blogga för flera år sedan, bästa beslutet. Efter ett tag insåg jag att jag inte varit inne på flertalet bloggar som jag dagligen brukade besöka. Jag tappade liksom lite omedvetet intresset för allt det där… Men det var en skön känsla. Idag kollar jag någon nyhetssida. Scrollar 5 bloggar. Sen använder jag mest nätet för att beställa saker…allt har sin tid!!!

 17. Så tråkigt för mig att du ska sluta blogga. Kommer att sakna att läsa om dig och din familj! Men det viktigaste är att du mår bra så är det självklart att du ska följa den känslan. Lycka till och stort tack för din blogg som vi har fått följa💜!

 18. Ska vara helt ärlig, jag har liksom checkat ut när det gäller min blogg. Märkte här när du bytte till den här bloggportalen att du liksom checkat ut med. Kände att bloggen blev ett jobb för dig.

  Önskar dig allt det bästa

 19. Fy vad jag saknar din blogg! Har tittat in varje dag sedan du lade av. Kram! PS. Kan du inte ha en neutral moderator som raderar allt taskigt innan du behöver se det?! Ds.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s